Ervaring bij Ingenieursbureaus

Medewerkers van Andass Business Associates zijn o.a. betrokken geweest bij de volgende activiteiten en /of hebben in de volgende hieronder vermelde rollen geacteerd.

Als Interim IT Manager Infrastructuur binnen een Nederlands Ingenieursbureau verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van de operationele ITIL-services helpdesk en incidentmanagement en problem- en changemanagement. Hierbij is als interim Manager leiding gegeven aan een tiental IT medewerkers.

In verschillende rollen, van Interim Manager centrale IT organisatie t/m Projectmanager, is een aantal significante veranderingen binnen een groot Nederlands Ingenieursbureau doorgevoerd. Als Projectmanager is de migratie en invoering van SAP R/3 voorbereid. Tijdens de SAP R/3 invoering is Andass wederom als Projectmanager verantwoordelijk geweest voor de bedrijfseconomische vertaling, de organisatorische inrichting en de conversie richting de nieuwe SAP R/3 implementatie. De manager SAP Service Center is daarna begeleid bij het inrichten van het Service Center en er is aandacht besteed aan de informatie uitwisseling tussen SAP R/3 en de in gebruik zijnde GIS (Geografisch Informatie Systeem) applicatie.

Als Interim Manager is de centrale ICT organisatie (+/- 50 medewerkers) opnieuw opgezet en een vorm van centrale ICT Governance doorgevoerd.


UpTerug naar boven Print