Ervaring in de ICT industrie

Medewerkers van Andass Business Associates zijn o.a. betrokken geweest bij de volgende activiteiten en /of hebben in de volgende hieronder vermelde rollen geacteerd.

Als Projectmanager bij een groot Nederlands telecommunicatie concern, verantwoordelijk voor de ICT aspecten van de invoering van een elektronisch verkoopkanaal (e-business), ondersteunt door een tevens geÔmplementeerde Broadvision omgeving.

Als eindverantwoordelijk Projectmanager is de beursgang van een groot Nederlands telecommunicatie concern gefaciliteerd door vernieuwing van de gehele financiŽle besturing, middels implementatie van Oracle Financials voor de werkmaatschappijen en Peoplesoft voor de Holding. Tevens is een beheer afdeling voor de billing-processen opgezet en zijn de verwerkingsprocessen voor urenregistratie en declaratieverwerking middels workflow processen, vereenvoudigd. Als afronding is een oplossing voor de integratie van de verschillende systemen en omgevingen geselecteerd en succesvol ingevoerd.

Ten behoeve van een grote Nederlandse ICT dienstverlener is een advies uitgebracht voor de vervanging van Baan Triton door SAP R/3 en het pakket Servasure van Interchange. Tevens zijn daarbij de verschillende Project Initiation Documenten opgesteld.


UpTerug naar boven Print